BaLLiK KaSaBaSı - YöReNiZiN En GüZeL WeB SiTeSi  

Geri git   BaLLiK KaSaBaSı - YöReNiZiN En GüZeL WeB SiTeSi > BALLIK GENEL > Ballık İlköğretim Okulu

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ballik icin gelecekseneki bir proje
Konudaki Cevap Sayısı
4
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
.
Görüntülenme Sayısı
226

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 07-30-2010   #1
Kullanıcı Profili
kardes
Çalışkan Üye
kardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No : 1185
Tecrübe Puanı: 4
Rep Puanı : 250
Rep Derecesi : kardes is a jewel in the roughkardes is a jewel in the roughkardes is a jewel in the rough
Ballik icin gelecekseneki bir proje

Degerli arkadaslar malum ben pek fevri düsünmem bu aksam itibari ile ki özlemim buydu gerek degerli arkadaslarim degekse büyük ve kücüklerimin bunu anlayisla karsilayacagindan eminim.
Konu;Ballikta gelecek sene itibari ile degerli büyüklerimiz ve Balliga emegi gecmis gerek ögretmen gerekse hocalarimizin ayni anda Ballikta olmalari konusunda bir düsüncem var ki bende orda olacagim bu konuda bana destek olacak arkadaslarim ve organizede yardimci olacak degerli arkadaslarin destegine ihtiyacim olacak varim derseniz ben coktan hazirim.
sözünü aldim diyebilecegim degerli büyüklerim HALIT AKCAY: ALLAATTIN ALAGAC VE DILAVER HALICI emegi gecen büyüklerim diye düsünüyorum ama bunu genisletecegim nasip ise ama bunun icin organize olmak gerekiyor.Derdim liderlik degil eskileri yadetmek veBallik icin bir aktivite olsun vede eskileri yadetmek bakimindan bu degerli büyüklerimiz konusunda benimle varmisiniz yokmusunuz önemli olan budur .
Selamlarimla Sener Catalpinar
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]

Senin zekana inanan insanları hayal kırıklığına uğratma...
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
kardes isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2010   #2
Kullanıcı Profili
kardes
Çalışkan Üye
kardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No : 1185
Tecrübe Puanı: 4
Rep Puanı : 250
Rep Derecesi : kardes is a jewel in the roughkardes is a jewel in the roughkardes is a jewel in the rough
Cevap: Ballik icin gelecekseneki bir proje

Bu konuda bana özel mail yada ballikfm.comdan yada burdan gerekli destek icin yardimci olabilirsiniz Allaaddin hocam Ballikfm de bir mesaj atmistir ki beni mutlu eden bir durumdur zira nerde olur ise olsun ondan cok sey ögrenmis bizlerin ona ve degerli büyüklerimize karsi bir borcumuz oldugunu düsünüyorum
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]

Senin zekana inanan insanları hayal kırıklığına uğratma...
kardes isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2010   #3
Kullanıcı Profili
dj_pence
Çalışkan Üye
dj_pence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No : 162
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 1039
Rep Derecesi : dj_pence has much to be proud ofdj_pence has much to be proud ofdj_pence has much to be proud ofdj_pence has much to be proud ofdj_pence has much to be proud ofdj_pence has much to be proud ofdj_pence has much to be proud ofdj_pence has much to be proud of

pekala sener abi projen nedir
Alt 07-31-2010   #4
Kullanıcı Profili
ismailözdas
Kıdemli Üye
ismailözdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No : 137
Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : ismailözdas is on a distinguished road

Senin olduğun her yerde ben varım abi.Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım her zaman.
VATAN. ŞEHİT VE BAYRAK ÜZERİNE O KADAR ÇOK NUTUK ÇEKİLDİ Kİ YILLARCA... NE İLGİNÇTİR Kİ,O NUTUKLARI ÇEKENLER DAHA ÇOK ÜST TABAKADAN İNSANLAR OLDU.NUTKUN ADRESİ DE FAKİR AİLE ÇOCUKLARIYDI.VATAN DENDİKÇE,ÜZERİNE BİR METREKARE KAYITLI TOPRAĞI OLMAYAN GENÇLER SÜRÜLDÜ EN ÖNDEN.ŞEHİTLİK KUTSALDI YA! EN ÖNCE,HİÇBİR BANKADA HESABI OLMAYAN ÇOCUKLARA ÖNCELİK VERİLDİ.
İsmail ÖZDAŞ
ismailözdas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 4 Hafta önce   #5
Kullanıcı Profili
yusuf beştepe
Administratör
yusuf beştepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No : 3
Tecrübe Puanı: 20
Rep Puanı : 100501
Rep Derecesi : yusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond reputeyusuf beştepe has a reputation beyond repute

güzel bir düşünce umarım gerekli girişim olur. tatil aylarında olursa da katılım çok olur düşüncesindeyim.

Seçenekler
Stil