![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Ballik icin gelecekseneki bir proje
Degerli arkadaslar malum ben pek fevri düsünmem bu aksam itibari ile ki özlemim buydu gerek degerli arkadaslarim degekse büyük ve kücüklerimin bunu anlayisla karsilayacagindan eminim.
Konu;Ballikta gelecek sene itibari ile degerli büyüklerimiz ve Balliga emegi gecmis gerek ögretmen gerekse hocalarimizin ayni anda Ballikta olmalari konusunda bir düsüncem var ki bende orda olacagim bu konuda bana destek olacak arkadaslarim ve organizede yardimci olacak degerli arkadaslarin destegine ihtiyacim olacak varim derseniz ben coktan hazirim. sözünü aldim diyebilecegim degerli büyüklerim HALIT AKCAY: ALLAATTIN ALAGAC VE DILAVER HALICI emegi gecen büyüklerim diye düsünüyorum ama bunu genisletecegim nasip ise ama bunun icin organize olmak gerekiyor.Derdim liderlik degil eskileri yadetmek veBallik icin bir aktivite olsun vede eskileri yadetmek bakimindan bu degerli büyüklerimiz konusunda benimle varmisiniz yokmusunuz önemli olan budur . Selamlarimla Sener Catalpinar
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Senin zekana inanan insanları hayal kırıklığına uğratma... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Cevap: Ballik icin gelecekseneki bir proje
Bu konuda bana özel mail yada ballikfm.comdan yada burdan gerekli destek icin yardimci olabilirsiniz Allaaddin hocam Ballikfm de bir mesaj atmistir ki beni mutlu eden bir durumdur zira nerde olur ise olsun ondan cok sey ögrenmis bizlerin ona ve degerli büyüklerimize karsi bir borcumuz oldugunu düsünüyorum
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Senin zekana inanan insanları hayal kırıklığına uğratma... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
pekala sener abi projen nedir
|
|
|
#4 |
|
|
Senin olduğun her yerde ben varım abi.Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım her zaman.
VATAN. ŞEHİT VE BAYRAK ÜZERİNE O KADAR ÇOK NUTUK ÇEKİLDİ Kİ YILLARCA... NE İLGİNÇTİR Kİ,O NUTUKLARI ÇEKENLER DAHA ÇOK ÜST TABAKADAN İNSANLAR OLDU.NUTKUN ADRESİ DE FAKİR AİLE ÇOCUKLARIYDI.VATAN DENDİKÇE,ÜZERİNE BİR METREKARE KAYITLI TOPRAĞI OLMAYAN GENÇLER SÜRÜLDÜ EN ÖNDEN.ŞEHİTLİK KUTSALDI YA! EN ÖNCE,HİÇBİR BANKADA HESABI OLMAYAN ÇOCUKLARA ÖNCELİK VERİLDİ. İsmail ÖZDAŞ [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
güzel bir düşünce umarım gerekli girişim olur. tatil aylarında olursa da katılım çok olur düşüncesindeyim.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|